Hypnotherapiepraktijk in Amsterdam

Ruth Evers, mede-eigenaar van Talmor en trainer, coach, projectleider en hypnotherapeut

Wat is Hypnotherapie?

Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij we ons richten op het ‘onbewuste’. Oftewel, op dat wat we ergens wel weten, maar  ons niet bewust zijn. Door de ontspanning en concentratie worden dingen helder en duidelijk. Dat levert naast inzichten, ook op dat mensen trauma’s kunnen verwerken. Wonden kunnen helen en het zelfvertrouwen wordt hersteld of vergroot.

Hypnotherapeut Ruth Evers

Van huis uit is Ruth Evers verloskundige. In 2008 verkocht zij haar aandeel in een goedlopende praktijk in Amsterdam Zuidoost en begon ze met de voorbereiding voor de oprichting van Talmor. Naast het coachen, begeleiden en trainen van (zorg) professionals met Talmor is Ruth sinds 2013 tevens ook hypnotherapeut. Vanuit haar praktijkruimte in Amsterdam geeft zij hypnotherapie. Ook geeft zij coaching en diverse soorten therapie waaronder EMDR, NLP, mindfulness en TRE.

Vanwege haar achtergrond als verloskundige heeft zij veel ervaring met het begeleiden van zwangere vrouwen. Zij komen bij Ruth terecht met bijvoorbeeld spanningsklachten of angst voor de bevalling. Natuurlijk kunnen ook anderen, met klachten van een andere aard, uitstekend bij haar terecht.

De sessies met Ruth helpen je om je hoofd tot rust te brengen en eventuele trauma’s in korte tijd te verwerken. Je blijft volledig bij bewustzijn en je herinnert je na de sessie alles wat is gezegd en gevoeld vaak juist heel helder.

Opleiding

VWO – 1991
HBO verloskunde  – 2000
Post HBO Hypnotherapie – 2013
Masterjaar Hypnos – 2019
Certified TRE provider – 2020

Diploma’s en certificaten

Coaching opleiding – 2009
DISC trainersopleiding – 2012
NLP practitioner – 2013
Trainer MBCP (Mindfulness Based Childbirth and Parenting) – 2014
Trainer familie opstellingen – 2015
PSBK – 2016

Publicaties

Hypnotherapie bij Zwangerschap – 2014

Contact en een afspraak maken voor Hypnotherapie in Amsterdam

Je kunt  een afspraak maken voor een intake en/of een hypnotherapie sessie in Amsterdam door te e-mailen naar info@talmor.nl. Als je vragen hebt kun je deze ook per e-mail stellen. Ruth beantwoordt al je vragen graag.

Praktijkadres

Wijttenbachstraat 19a, 1093 HR, Amsterdam (Google Maps)

Bereikbaarheid

Plan hier je route naar Ruth’s praktijk in Amsterdam via Google Maps.

Tram – De praktijk is te bereiken door met de tram te reizen naar halte Linnaeusstraat Amsterdam, halte Dappermarkt Amsterdam, of halte Wijttenbachstraat Amsterdam.
Trein – Vanaf station Amsterdam Muiderpoort loop je richting het Oosterpark.
Auto – Met de auto naar de praktijk reizen is mogelijk, maar parkeren in de buurt is duur. Bekijk hier de parkeermogelijkheden en tarieven in Amsterdam Oost.

Kosten hypnotherapie

€ 105  per sessie. Een sessie duurt 1,5 uur.  Meestal wordt hiervan een deel vergoed door de zorgverzekeraar. Check daarvoor de polis van je zorgverzekering, of neem contact op met de klantenservice van je zorgverzekering. Zie je eigen polisvoorwaarden of  zorgwijzer.nl/hypnotherapie.

Ruth is geregistreerd bij

Registratie gegevens

KvK nummer: 34324217
BTW-nummer: 820356074B01

Klacht- en tuchtrecht

Ruth is als lid gehouden aan het Reglement Beroepscode van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten en valt onder het reglement Klachtrecht van de NBVH. In navolging van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg is zij ook aangesloten bij de geschilleninstantie van de SCAG.

Klachtenprocedure

Klachtenprocedure (download)

Privacyverklaring

Privacyverklaring (download)

NBHV


Hypnotherapie bij Zwangerschap

Cover van 'Hypnotherapie bij Zwangerschap', het boek van hypnotherapeut Ruth Evers, AmsterdamIn 2014 publiceerde Ruth het boek Hypnotherapie bij Zwangerschap, gebaseerd op haar eigen onderzoek en ervaringen met het geven van hypnotherapie aan zwangere vrouwen.

Dit boek beschrijft, na een korte uitleg over hypnotherapie, de ervaringen van vijf aanstaande moeders met hypnotherapie. Allemaal hebben ze behoefte om meer tijd en aandacht te besteden aan de gedachten en gevoelens die ze bezighouden tijdens hun zwangerschappen. Zal mijn kind wel gezond zijn? Word ik straks wel een goede moeder? Wat maakt mijn kind mee van de stress en de spanning die ik nu ervaar?

Vaak schamen (aanstaande) moeders zich voor bepaalde gedachten en gevoelens die naar hun idee ‘niet horen’. Wat de vijf vrouwen in dit boek meemaken in hun ‘unieke’ situatie is representatief voor wat veel vrouwen voelen en meemaken.

Dit boek helpt (aanstaande) moeders inzien dat veel van hun emoties door anderen worden gedeeld en laat zien hoe hypnotherapie deze vrouwen heeft geholpen.

Hypnotherapie bij Zwangerschap is te koop bij Bol.com of Bruna.nl