Hypnotherapiepraktijk in Amsterdam

Ruth Evers, hypnotherapeut in Amsterdam

Vanuit Talmor geeft Ruth Evers sinds 2014 hypnotherapie in haar praktijkruimte in Amsterdam. Vanwege haar achtergrond als verloskundige heeft zij veel ervaring met het begeleiden van zwangere vrouwen. Zij komen bij Ruth terecht met bijvoorbeeld spanningsklachten of angst voor de bevalling. Natuurlijk kunnen ook anderen, met klachten van een andere aard, uitstekend bij haar terecht. Ruth is een hoog gewaardeerde hypnotherapeut en de meeste mensen voelen zich direct enorm bij haar op hun gemak.

Wat is Hypnotherapie?

Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij we ons richten op het ‘onbewuste’. Oftewel, op dat wat we ergens wel weten, maar  ons niet bewust zijn. Door de ontspanning en concentratie worden dingen helder en duidelijk. Dat levert naast inzichten, ook op dat mensen trauma’s kunnen verwerken. Wonden kunnen helen en het zelfvertrouwen wordt hersteld of vergroot.

Hypnotherapie voor zwangere vrouwen in Amsterdam en omstreken

Het krijgen van een ‘medische indicatie’ is voor veel zwangere vrouwen vaak een extra stress factor. Dat komt vaak bovenop de ‘reguliere stress’ die een zwangerschap soms toch al kan geven. Hypnotherapie kan daarbij heel goed helpen. Ook bij het verwerken van trauma’s uit eerdere zwangerschappen kan hypnotherapie erg goed helpen.

Hypnotherapie helpt je hoofd tot rust te komen en daarnaast eventuele trauma’s in korte tijd te verwerken. Je blijft volledig bij bewustzijn en je herinnert je na de sessie alles wat is gezegd en gevoeld. Na afloop van een sessie zul je direct verschil voelen.

Hypnotherapeut Ruth Evers

Van huis uit is Ruth Evers verloskundige. In 2008 verkocht zij haar aandeel in een goedlopende praktijk in Amsterdam Zuidoost en begon ze met de voorbereiding voor de oprichting van Talmor. Naast het coachen, begeleiden en trainen van (zorg) professionals met Talmor is Ruth sinds 2014 tevens ook hypnotherapeut. Vanuit haar praktijkruimte in Amsterdam geeft zij hypnotherapie. Ook geeft zij coaching en diverse soorten therapie waaronder EMDR, NLP en mindfulness.

Opleiding

 

Diploma’s en certificaten

 

Publicaties

In 2014 publiceerde Ruth Evers het boek Hypnotherapie bij Zwangerschap.

Contact en een afspraak maken voor Hypnotherapie in Amsterdam

Je kunt  een afspraak maken voor een intake en/of een hypnotherapie sessie in Amsterdam door te e-mailen naar info@talmor.nl. Als je vragen hebt kun je deze ook per e-mail stellen. Ruth beantwoord al je vragen graag.

Praktijkadres

Wijttenbachstraat 19a, 1093 HR, Amsterdam (Google Maps)

Bereikbaarheid

Plan hier je route naar Ruth’s praktijk in Amsterdam via Google Maps.

Metro – De praktijk is te bereiken door met de metro te reizen naar halte Linnaeusstraat Amsterdam, halte Dappermarkt Amsterdam, of halte Wijttenbachstraat Amsterdam.
Trein – Vanaf station Amsterdam Muiderpoort loop je richting het Oosterpark.
Auto – Met de auto naar de praktijk reizen is mogelijk, maar er is zeer beperkte parkeermogelijkheid. Bekijk hier de parkeermogelijkheden en tarieven in Amsterdam Oost.

Kosten hypnotherapie

€ 105  per sessie

Verzekering

Zie je eigen polisvoorwaarden of  zorgwijzer.nl/hypnotherapie.

Ruth is geregistreerd bij

Registratie gegevens

KvK nummer: 34324217
BTW-nummer: 820356074B01

Klacht- en tuchtrecht

Ruth is als lid gehouden aan het Reglement Beroepscode van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten en valt onder het reglement Klachtrecht van de NBVH. In navolging van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg is zij ook aangesloten bij de geschilleninstantie van de SCAG.

NBHV


Hypnotherapie bij Zwangerschap

Cover van 'Hypnotherapie bij Zwangerschap', het boek van hypnotherapeut Ruth Evers, AmsterdamIn 2014 publiceerde Ruth het boek Hypnotherapie bij Zwangerschap, gebaseerd op haar eigen onderzoek en ervaringen met het geven van hypnotherapie aan zwangere vrouwen.

Dit boek beschrijft, na een korte uitleg over hypnotherapie, de ervaringen van vijf aanstaande moeders met hypnotherapie. Allemaal hebben ze behoefte om meer tijd en aandacht te besteden aan de gedachten en gevoelens die ze bezighouden tijdens hun zwangerschappen. Zal mijn kind wel gezond zijn? Word ik straks wel een goede moeder? Wat maakt mijn kind mee van de stress en de spanning die ik nu ervaar?

Vaak schamen (aanstaande) moeders zich voor bepaalde gedachten en gevoelens die naar hun idee ‘niet horen’. Wat de vijf vrouwen in dit boek meemaken in hun ‘unieke’ situatie is representatief voor wat veel vrouwen voelen en meemaken.

Dit boek helpt (aanstaande) moeders inzien dat veel van hun emoties door anderen worden gedeeld en laat zien hoe hypnotherapie deze vrouwen heeft geholpen.

Hypnotherapie bij Zwangerschap is te koop bij Bol.com of Bruna.nl