Organisatie door Talmor

Talmor Events heeft ruime ervaring op het gebied van evenementenorganisatie en een unieke toegang tot de inhoudelijke invulling van deze evenementen. Talmor onderscheidt zich in de markt door een hoog kwaliteitsniveau en grote zorgvuldigheid ten aanzien van haar opdrachtgevers en cliënten. We streven ernaar evenementen neer te zetten die zowel actueel als betekenisvol zijn.

 

Diensten

Met Talmor Events biedt Talmor een dienst aan die de praktische en inhoudelijke organisatie van een evenement volledig verzorgt. Dit uiteraard altijd in samenwerking met een opdrachtgever, die uiteindelijk bepaalt over de inhoud en de vormgeving hiervan en wat zij wel of niet zelf op zich nemen.

We bieden ondersteuning op het gebied van:

 • Organisatie
 • Programma samenstellen
 • Professioneel uitgevoerd event management
 • Back office ondersteuning
 • Financiële administratie en deelnemersbijdragen innen
 • Werving deelnemers
 • Marketing en communicatie
 • Sponsorwerving
 • Netwerk van interessante sprekers
 • Dagvoorzitters / sprekers / workshopbegeleiders
 • Merchandise
 • Congres materiaal

 

Wij denken graag mee over de inhoud

Een interactief en kwalitatief hoogstaand programma is een kenmerk van een Talmor evenement. Hier denken wij dan ook graag over mee! Omdat wij al jaren congressen en symposia organiseren weten we goed hoe we een programma inhoudelijk stevig in elkaar zetten en hoe we hierbij de balans houden tussen luisteren, doen en ontspannen.

We hebben een groot netwerk van interessante en relevante sprekers en hebben zelf zeer kundige en enthousiaste dagvoorzitters, sprekers en workshopleiders in huis. Hierdoor weten we altijd de juiste man of vrouw aan een opdracht te koppelen.

 

Beleving

Wij vinden het van groot belang dat een Talmor evenement interessant en betekenisvol is voor haar deelnemers. Wij onderscheiden ons van andere congresbureaus door extra zorg en aandacht te besteden aan beleving en sfeer tijdens onze evenementen.

Er wordt veel aandacht besteedt aan het uitzoeken van de perfecte locatie, want een inspirerende omgeving draagt bij aan een positieve beleving.

De communicatie met de deelnemers tijdens het evenement moet professioneel en goed zijn, daarom zetten we onze eigen mensen neer bij de ontvangst en de registratie aan het einde van de dag.

Ook de catering moet van het hoogste niveau zijn. Het mag de deelnemers aan niets ontbreken, zodat zij zich volledig kunnen richten op het inhoudelijke programma.

 

Multidisciplinair

Een multidisciplinaire aanpak is één van de specialiteiten van Talmor. Voor symposia of congressen houdt dit concreet in dat deelnemers uit verschillende disciplines, bijvoorbeeld een verloskundige en een gynaecoloog, zich samen inschrijven en gezamenlijk een vakinhoudelijk programma volgen.

Met de huidige ontwikkelingen in de zorg en met name de geboortezorg zijn dit soort concepten essentieel voor de integrale aanpak die vereist is.

 

Kennis van de doelgroep en het veld

Bij het organiseren van evenementen als symposia en congressen is kennis van de doelgroep erg belangrijk, bijvoorbeeld ten aanzien van effectieve marketing en communicatie. Ook bij het bouwen van een inhoudelijk sterk en interessant programma is het noodzakelijk om de doelgroep goed te kennen.

Het team van Talmor bestaat uit mensen die deels zelf uit de zorg komen en deels op hoog niveau in het bedrijfsleven hebben gewerkt. Hierdoor hebben de trainers, sprekers en dagvoorzitters direct inzicht in de actualiteit in de zorgsector en staan zij dicht bij de doelgroep en hun probleemstukken. Die combinatie maakt dat er een mooi evenwicht in huis is tussen praktijk, beleid, ervaring en haalbaarheid.

 

Wie zijn onze klanten

 • Eigenaren van bedrijven die niet gespecialiseerd zijn in het organiseren van evenementen of geen mankracht of ervaring hebben.
 • Groepen zorgverleners die naast hun eigenwerk geen tijd hebben om heidagen etc. te organiseren, omdat dit bijvoorbeeld niet binnen dagelijkse werkzaamheden past.
 • Ziekenhuizen, praktijken, bedrijven, maatschappen met een bepaalde wens.
 • Zelfstandige zorgverleners met een goed idee maar zonder tijd of capaciteit om dit uit te werken.