Ruth Evers

Eigenaar Talmor
Projectleider I coach I trainer

Van huis uit ben ik verloskundige, in 2008 heb ik mijn aandeel in een goedlopende praktijk in Amsterdam Zuidoost verkocht en ben ik begonnen met de voorbereiding voor de oprichting van trainersbureau Talmor. Talmor bestaat inmiddels 7 jaar en ons aanbod is uitgebreid met jaarlijkse symposia, congressen, heidagen en meerdaagse trainingen.

Naast het coachen, begeleiden en trainen van (zorg) professionals ben ik sinds 2014 tevens hypnotherapeut. Vanuit mijn praktijkruimte in Amsterdam geef ik verschillende soorten therapie waaronder EMDR, NLP, mindfulness en hypnotherapie.

Als projectleider ben ik op het moment betrokken bij drie integrale zorg projecten in regio Noord-Holland. Omdat ik voor langere tijd betrokken ben bij deze projecten, is het voor mij een boeiende uitdaging om de verbindende factor te zijn in vaak complexe vraagstukken waarin uiteenlopende belangen een rol spelen. Als projectleider moet ik niet alleen leiderschap kunnen tonen maar vooral ook als bruggenbouwer optreden en struikelblokken wegnemen.