Floor

Ik wist niet precies wat ik kwam doen maar ik wist wel dat het tijd was om iets te doen voor/aan mezelf. En dat ik Ruth een fijn iemand vond. Dus me ingeschreven en echt veel meer bereikt dan ik had verwacht. Vooral omdat het 4 weekenden zijn ontkom je niet aan je leerproces 😬😁.

Ik vond het alleen al fantastisch om te zien hoe Ruth in een groep van 12 mensen ieder hun eigen proces kon laten beleven. Op de juiste momenten de juiste mensen aanspreken of juist laten. Echt vet 🙂 En dat in een zeer veilig klimaat. Dan nog een top locatie en fantastisch eten!! Je geeft jezelf echt een kado als je mee doet met POOL.

– Floor

I., gynaecoloog

…“dat je heel hard werkt aan van alles wat er speelt in je leven, maar dat je steeds tegen dezelfde dingen aan blijft lopen”… Ja, dat herkende ik wel.
Toch vond ik de POOL een grote stap, maar ik heb er nog steeds geen spijt van dat ik die heb gezet!
In een schitterende omgeving, met Ruth en Marieke die ontroerend goed voor je zorgen en je alle mogelijkheden geven om jezelf te ontwikkelen, in een groep met prachtige mensen, ben ik echt verder gekomen met de thema’s die spelen in mijn leven.
Het was de meest zinvolle investering in mezelf die ik in lange tijd gedaan heb. Maar naast zinvol waren de weekenden ook warm, waardevol, en liefdevol, maar ik zat dan ook in een top- groep. En had een top- coach, maar die is gegarandeerd!

A., verloskundige

Mocht je twijfelen, niet doen! Pool training is een cadeau aan jezelf.

Eindelijk een training die niet een aantal weken een goed gevoel geeft, maar een training die daadwerkelijk een jaar lang focust op daadwerkelijke ontwikkeling en verandering op lange termijn.

Ik dacht dat ik nooit zou meedoen aan een groepstraining, maar het is een hele fijne en vertrouwde ervaring geweest. Al die momenten waarin je de bevestiging krijgt dat je niet de enige bent die wel eens twijfelt, een slechte keuze maakt of iets met zich meedraagt.

Ruth weet wat ze doet, waar ze het over heeft en ziet wat je nodig hebt. En dit alles in een vertrouwde en prachtige omgeving.

Go for it!

Heidi, verloskundige

POOL was voor mij: tijd voor mezelf, tijd voor bezinning. Alleen, maar ook in de groep. In het “Hoge Noorden”, maar ook thuis. Hard werken, maar ook tijd voor ontspanning.

Ik ben beter naar mezelf gaan luisteren. Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen. Ik maak keuzes die goed voor me zijn.

Ruth is helder, zacht, maar ook to the point. Fijn dat er tussen de weekenden ook ruimte was voor terugkoppeling. Marieke heeft voor ons heerlijk gekookt. Echte verwennerij.

Voor mij was na weekend 4 de cirkel rond. Het klopte! Genoeg handvatten en tools om het zelf te doen.

A.B. (verloskundige)

Het hele leven is na POOL voor mij een stuk helderder geworden. Ruth geeft hele liefdevolle, veilige en kundige begeleiding. Het was een cadeau om mee te mogen doen.

Janneke – verloskundige

POOL heeft voor mij betekend:
– apart gezette tijd om me meer bewust te worden van wat ik belangrijk vind in het leven, d.w.z. verbinding, met mezelf en met anderen -grenzen aangeven -even weg van de hectiek en tot rust komen
– waardevolle oefeningen om te focussen, en om mezelf beter te begrijpen -handvatten om mezelf op waarde te schatten -bijzondere ontmoetingen met de medecursisten, de veilige omgeving die Ruth wist te creëren en vast te houden gedurende alle weekenden -iedereen mocht er zijn, geen oordeel
– maatjes (veel aan gehad)
-zeer waardevol, ik kan het iedereen aanraden die op persoonlijk vlak vooruit wil

M.B. – Klinisch verloskundige

Ik heb de POOL weekenden als intensief maar ook heel gezellig en warm ervaren.
Ik zag er als een berg tegenop om 2 dagen van huis te zijn en dan ook nog eens van vroeg tot laat aan de gang te zijn. Maar door de uitstekende verzorging en het afwisselende programma viel dit ontzettend mee. Ik ging iedere keer met een goed gevoel naar huis.
Door in de weekenden alleen maar met jezelf bezig te zijn, heeft het me bewust gemaakt, van wie ik nu eigenlijk écht ben en wat ík echt wil. Het heeft me handvatten gegeven om te gaan met (voor mij) lastige situaties.
Juist ook door het delen (van bepaalde dingen) met de groep heeft het me doen realiseren waar ik eigenlijk voor sta.
Door die weekenden heb ik me echt weer even kunnen opladen!

Eveline brand

Ik heb mij destijds ingeschreven voor de POOL omdat ik, als ZZP praktijkmanager van diverse huisartsenpraktijken, moeite had om werk en privé gescheiden te houden. Met name gaf dit privé echte problemen.
De poolweekenden hebben mij meer gebracht dan ik ooit kon hopen. Ruth wist met veel respect en liefde mee te lopen in mijn obstakels. Van sommige obstakels was ik op de hoogte maar een aantal waren echte Eyeopeners, dit was best een confrontatie met mijzelf. Hier heeft Ruth mij geweldig in begeleid en diverse handvatten aangereikt waar ik uit kon kiezen. Hierdoor heb ik makkelijker keuzes kunnen maken die voor mij echt nodig waren. Fijn was het dat Ruth tussen de weekenden door ook bereikbaar was. Een enorm pluspunt was de locatie, in Friesland, hierdoor ben je helemaal los van je dagelijkse beslommeringen. Er werd heerlijk voor ons gekookt en gezorgd door Marieke.
Inmiddels ervaar ik dat de opgedane kennis en de door mij gemaakte keuzes een verrijking voor mijzelf en mijn privéleven zijn.

Een jaar is juist goed maar wat zal ik het missen!

Eveline Brand, praktijkmanager huisartsenpraktijken

Pool

Pool heeft mij sterker gemaakt in voelen wat voor mij belangrijk is en geholpen daar concrete stappen in te maken.

Deze ontwikkeling is gevoed door de oefeningen, met mezelf en met elkaar, maar ook door de directe, liefdevolle aanpak van Ruth.

Poolweekenden

De Poolweekenden hebben voor mij een kentering in mijn leven betekend. Ik heb mijzelf gevonden en dan met name ontdekt wat ik waard ben en wat ik voor de toekomst voor mijzelf zou willen. Zelfvertrouwen en zelfcompassie zijn hierin mijn kernwoorden.

L.K. – Huisarts