Wie zijn wij

Talmor geeft trainingen, coaching en advies aan zorgprofessionals en zorgorganisaties. Het aanbod is grotendeels gericht op kwaliteitsverbetering, communicatie en procesondersteuning met daarnaast ruimte voor vakspecifieke trainingen in (acute) vaardigheden. Diverse keren per jaar organiseert Talmor een symposium, zowel op eigen initiatief als in opdracht van bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorggroepen of overheidsinstellingen.

 

Oprichters

Ruth Evers

Eigenaar Talmor Projectleider I coach I trainer Van huis uit ben ik verloskundige, in 2008 heb ik mijn aan

+

Dorine Veldhuyzen

Oprichter I Eigenaar Talmor Mijn loopbaan is begonnen in de logistiek en automatisering. In 2008 heb ik een

+

Werken bij Talmor

 

 

We staan altijd open voor het ontmoeten van interessante samenwerkingspartners.

Neem vooral contact op met ons op als u denkt dat we wellicht iets voor elkaar zouden kunnen betekenen!

U kunt ons bereiken via info@talmor.nl of 020-693 7773.

 

Onze klanten