Hypnotherapie bij zwangerschap

Zwangerschap en moederschap roept voor veel vrouwen vragen en onzekerheid op. Het krijgen van een ‘medische indicatie’ is voor veel zwangere vrouwen vaak een extra stress factor. Dat komt vaak bovenop de reguliere stress die een zwangerschap soms toch al kan geven.

Hypnotherapie kan hierbij heel goed helpen.

De sessies met Ruth helpen je om je hoofd tot rust te brengen en eventuele trauma’s in korte tijd te verwerken. Je blijft volledig bij bewustzijn en je herinnert je na de sessie alles wat is gezegd en gevoeld vaak juist heel helder.

Dit geldt zowel voor vrouwen die al een keer bevallen zijn, als voor vrouwen die voor het eerst moeder worden. (Aanstaande) vaders zijn ook meer dan welkom. En hetzelfde geldt uiteraard voor vrouwen en mannen die een verlies rondom zwangerschap en/of geboorte moeten verwerken of voor moeilijke keuzes staan.

Boek ‘Hypnotherapie bij Zwangerschap’ door Ruth Evers

Ruth’s boek beschrijft, na een korte uitleg over hypnotherapie, de ervaringen van vijf aanstaande moeders met hypnotherapie. Allemaal hebben ze behoefte om meer tijd en aandacht te besteden aan de gedachten en gevoelens die ze bezighouden tijdens hun zwangerschap. Daarom kwamen ze bij haar als hypnotherapeut.

Veel van hen ervaarden spanning en soms angst. “Zal mijn kind wel gezond zijn?” “Word ik straks wel een goede moeder?” “Wat maakt mijn kind mee van de stress en de spanning die ik nu ervaar?” 

Vaak schamen (aanstaande) moeders zich voor bepaalde gedachten en gevoelens die naar hun idee ‘niet horen’. Wat de vijf vrouwen in dit boek meemaken in hun ‘unieke’ situatie is representatief voor wat veel vrouwen voelen en meemaken.

Dit boek helpt (aanstaande) moeders inzien dat veel van hun emoties door anderen worden gedeeld en laat zien hoe hypnotherapie deze vrouwen heeft geholpen.

Hypnotherapie bij Zwangerschap is te koop bij

Koop online bij Bol.com
Koop online bij Bruna

Hypnotherapie bij Zwangerschap