Partners van Talmor

We werken op dit moment met veel plezier samen met deze vaste partners:

De Verbinding
Life 2 Save
Ima afscheidzorg

De Verbinding

De Verbinding is een collectief van zelfstandige experts die elkaar vinden in een gedeelde visie op kwaliteit en expertise. Via de Verbinding werken de professionals bij hun opdrachtgevers.

De professionals hebben ieder jarenlang ervaring opgedaan in verschillende werkvelden. Door de Verbinding kunnen zij deze kennis en ervaring gebruiken om opdrachten in elkaars branche vanuit een ander oogpunt te benaderen. Hierdoor kijken zij met een andere ogen en een frisse blik naar elkaars opdrachten.

Omdat de Verbinding een bedrijf is kunnen de aangesloten zelfstandigen, anders dan zzp-ers, langer en intensiever op een project werkzaam zijn. Dit doordat zij vanuit een bedrijfsstructuur werken. Wat zich uit in meer continuïteit voor beide partijen, zonder het verlies van zelfstandigheid van de betreffende professional en zorgt ervoor dat hij of zij meer flexibel kan zijn. Ook verhoogt werken vanuit een team de kwaliteit van het advies.

Meer informatie

www.deverbinding.info
info@deverbinding.info
Telefoon: 020 639 77 73

 

Ima afscheidszorg

Ima afscheidszorg is een uitvaartbureau speciaal voor ouders die afscheid moeten nemen van hun pasgeboren baby. Sommige ouders weten van te voren dat hun baby niet levend ter wereld zal komen en voor andere ouders komt de boodschap tijdens of net na de bevalling. Ima afscheidszorg is opgezet door ouders die dit zelf meemaakten en ondanks het feit dat ze wel zagen dat iedereen erg zijn best deed, toch niet tevreden waren over de geboden na- en afscheidszorg. Zij bieden het veld een unieke specialisatie; afscheid nemen van een pasgeborene heeft andere elementen van afscheid en rouw dan afscheid nemen van iemand die je hebt gekend.

Talmor en Ima afscheidszorg sloegen in 2015 de handen inéén en geven sindsdien gezamenlijke training aan multidisciplinaire groepen.

Meer informatie

www.ima-afscheidszorg.nl

 

Partner worden

We staan altijd open voor het ontmoeten van interessante samenwerkingspartners.

Neem vooral contact op met ons op als je denkt dat we wellicht iets voor elkaar zouden kunnen betekenen!