Talmor events

Diverse keren per jaar organiseert Talmor een symposium, zowel op eigen initiatief als in opdracht van bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorggroepen of overheidsinstellingen. Naast organisatorische ontzorging kan Talmor inhoudelijk meedenken en helpen het programma vorm te geven. Talmor heeft veel ervaring met de doelgroep zorgverleners en daarom goede kennis van deze groep.

Geplande events

Event Locatie Datum Omschrijving
POOL weekenden 2020
  • 25 januari 2020 11:00

Herken je de behoefte aan wezenlijke verandering op lange termijn? Dat je heel hard werkt aan van alles wat er speelt in je leven, maar tegen dezelfde dingen aan blijft lopen? En dat je dan een workshop doet hier, een thema-avond daar, een boek leest of een webinar volgt en dat je dan wel (meer…)

Aanmelden

Organisatie door Talmor

Talmor Events heeft ruime ervaring op het gebied van evenementenorganisatie en een unieke toegang tot de inhoudelijke invulling van deze evenementen. Talmor onderscheidt zich in de markt door een hoog kwaliteitsniveau en grote zorgvuldigheid ten aanzien van haar opdrachtgevers en cliënten. We streven ernaar evenementen neer te zetten die zowel actueel als betekenisvol zijn.

Lees verder

Impressie foto’s en video’s

First Amsterdam Breech Conference: Teach the Breech!

30 juni & 1 juli 2016 in de Kromhouthal, Amsterdam

Conferentie Opgesloten Verborgen Vrouwen

30 mei 2016 in het Volkshotel in Amsterdam

Driedaagse training Leiderschap voor Vrouwen 2016

14,15 en 16 januari 2016, Landgoed de Horst te Driebergen

EPD / PWD Symposium 

17 september 2015, Carte Blanche te Amsterdam

TalmorSymposium ‘Grenzen verleggen in de Geboortezorg’

"Ontzettend leerzaam!" - Melissa Janssen